Vauva maistoi sitruunaa – huvittava reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pienten lasten vanhemmat pitävät puhelimiaan aina lähettyvillä ja ovat valmiina kuvaamaan jälkikasvunsa hassuttelua. Moni haluaa kuvata videolle etenkin ne hetket, jolloin vauvat pääsevät ensimmäisiä kertoja maistelemaan uusia makuja.

Verkossa levinneillä videoilla on päästy näkemään useita hauskoja tilanteita, joita on kuvattu kun vauvat ovat maistelleet uusia happamia ruokia. Tällä kerralla eräs vanhempi päätti jälleen taltioida puhelimellaan hetken, jolloin vauva pääsi herkuttelemaan ensimmäistä kertaa sitruunalla.

YouTube-videolla nähdään miten innoissaan vauva on kokeilemassa uutta ruokaa. Kirkkaan keltainen hedelmä näyttää varmasti houkuttelevan näköiseltä, minkä vuoksi vauva nappaakin ahnaasti sitruunasta suullaan kiinni. Happaman maun iskiessä kielen makunystyröihin pikkuisen ilme kuitenkin muuttuu huvittavalla tavalla.