Aamulypsyn suosikkijuontajalla koronatartunta: ”Tauti voi tulla, vaikka maskia on käytetty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin radio-ohjelma Aamulypsy on pantu toistaisksi jäihin, sillä juontajakolmikosta yhdellä on todettu koronatartunta. Jaajo Linnonmaan ja Janni Hussin lisäksi aamuohjelmaa isännöi Tuukka Ritokoski, jonka koronatartunnasta Radio Suomipop kertoi eilen. Kuten monissa muissakin viime päivien tartunnoissa, myös Ritokosken kohdalla tartunta tapahtui varotoimista huolimatta.

– Tilanteeseen nähden vointi on kohtalainen, vaikka oireet ja kunto vaihtelee selvästi päivästä riippuen. Tämä on hyvä muistutus itsellekin, että tauti voi tulla, vaikka maskia on käytetty ja ohjeita noudatettu, Tuukka kertoi Radio Suomipopille.

– Aamulypsy siis karanteenissa nyt tovin ja palaamme takaisin studioon, kun se on sallittua. Pysykäähän terveinä, Jaajo kommentoi somessa.

– Tuukalle maailman isoimmat tsempit ja pikaiset paranemiset! Ja luonnollisestikin me ollaan nyt Jaajon kanssa karanteenissa. Tästä kerrotaan Tuukan luvalla. Jatkosta ilmoitellaan mahdollisimman pian! Pysykää terveinä ja turvassa, Janni Hussi kirjoitti.

Radiokanavan mukaan studiolla on noudatettu tiukkoja suojatoimia, ja mahdolliset altistukset on pyritty pitämään minimissä. Aamulypsy-tiimi jatkaa toistaiseksi karanteenissa ja kanava sitoutuu noudattamaan THL:n viimeisimpiä ohjeistuksia kaikkien altistuneiden kohdalla. Suomipopin aamuissa kuullaan torstaina Aamulypsyn kevään parhaita paloja. Pääsiäisenä ohjelma olisi ollut joka tapauksessa tauolla.