Mies huomasi naapuritalon palavan – hillitsi liekkejä puutarhaletkulla palokunnan tuloon saakka

Ohhoh! · Tim Isokivi

Naapureista voi olla korvaamatonta apua vaarallisten tilanteiden aikana. Tämän sai huomata eräs Yhdysvaltojen Ohiossa asuva perhe, jonka kodissa oli syttynyt tulipalo.

Sheffield Lakessa sijaitseva kodissa oli 22. maaliskuuta levinnyt tulipalo. Kodissa asuvan perheen naapuri oli huomannut liekit ja pyytänyt tyttöystäväänsä soittamaan hätänumeroon. Sillä välin mies tarkisti, voisiko hän itse tehdä asialle jotain.

Viraalina levinneellä valvontakameran videolla naapuri tarkistaa onko talon sisällä ketään. Seuraavaksi hänet nähdään yrittämässä hillitä liekkejä puutarhaletkun avulla. Palavassa talossa asunut henkilö kertoo olleensa itse palon aikana noutamassa lapsiaan koulusta ja kuulleensa tapahtuneesta hänelle soittaneelta toiselta naapurilta.