Pete Parkkonen liittyi TikTokiin – upea lauluvideo aiheuttaa kylmät väreet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pete Parkkonen nousi vuosia sitten kuuluisuuteen osallistuttuaan Idols-ohjelmaan sen neljännellä kaudella. Tähti kohahdutti vuonna 2016 Kohta sataa -kappaleensa vähäpukeisella musiikkivideolla, joka nostikin miehen kertaheitolla poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin.

Pete Parkkonen on uransa aikana ilahduttanut fanejaan tekemällä musiikkia sekä suomeksi että englanniksi. Viime vuosina suomenkieliseen tuotantoon keskittynyt laulaja liittyi nyt TikTok-sovellukseen, jota varten hän päätti versioida Sam Smithin Latch-nimisen kappaleen.

Pete Parkkonen julkaisi lauluvideon Instagram-kanavallaan, jossa hän kehotti ihmisiä siirtymään TikTokin puolelle seuraamaan häntä. Lauluvideo sai TikTokin puolella nopeasti yli 26.000 katselua ja liudan ylistäviä kommentteja osakseen. Videolla miehen laulun lahjat pääsevät todella oikeuksiinsa ja etenkin kertosäkeessä kuultava taitava melodian kuljettaminen aiheuttaa kuulijassa välittömästi kylmät väreet koko vartalossa.

@pete.parkkonen

##foryourpage ##foryou ##peteparkkonen ##cover ##singer ##finland ##music ##firsttiktok

♬ original sound – Pete Parkkonen

@pete.parkkonen

##foryourpage ##foryou ##peteparkkonen ##cover ##singer ##finland ##music ##samsmith ##latchcover ##latch

♬ original sound – Pete Parkkonen