David Hasselhoffin tytär Playboyn kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä David Hasselhoffin Hayley-tytär on luonut uraa mallina. Nyt 28-vuotias tähti on saanut kunnian olla ensimmäinen Playboy-lehden kannessa poseerannut plus-malli.

Hayley Hasselhoff nähdään Saksan Playboyn tuoreen numeron rohkeassa kansikuvassa. Siinä mallikaunotar nähdään poseeraamassa peilin edessä avonaisessa silkkisessä aamutakissa. Hayley kuvailee Instagramissa olevansa otettu kunniasta, ja kuvailee kansikuvaa tärkeäksi tasa-arvon ja naisten voimaantumisen kannalta.

Hayleyn Hasselhoff kertoo toivovansa kansikuvan auttavan naisia tietämään, että he ovar rakastettuja, arvostetutja ja haluttuja juuri sellaisina kuin he ovat. David Hasselhoffin ja näyttelijä Pamela Bachin tytär on tehnyt uraa mallina 14-vuotiaasta saakka. Hänet on myös nähty televisiossa muun muassa Why Women Kill -sarjassa ja The X Factor Celebrity -ohjelman kilpailijana.