Suoratoistopalvelu Paramount+ aloittaa tänään Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suoratoistopalvelut ovat nousseet viime vuosina perinteisen televisiokatsojan vahvaksi haastajaksi, ja palvelujen tarjonta on kasvanut merkittävästi myös Suomessa. Tänään markkinoille tulee uusi toimija, kun Paramount+ aloittaa toimintansa Suomessa. Palvelun ladattava sovellus on saatavissa Apple ja Android -laitteisiin sovelluskaupoista. Lisäksi palvelu toimii myös tietokoneen selaimella.

Paramount+ -palvelun hinta on Suomessa 6,90 euroa kuukaudessa ja se sisältää runsaasti sarjoja ja elokuvia. Mukana on muun muassa Showtimen ensi-iltoja, Paramount+-alkuperäissarjojen ensiesityksiä ja Paramount Picturesin valittuja elokuvia. Mukana on myös sisältöjä ViacomCBS:n brändeiltä, kuten MTV, Nickelodeon ja Comedy Central.

– Paramount+-sovellus tarjoaa katsojille parhaan mahdollisen katselukokemuksen tunnettujen brändien parissa – moneen muuhun suoratoistopalveluun verrattuna huomattavasti alhaisemmalla hinnalla. Palvelun lanseeraus kumppaniemme kautta on ollut menestys, ja nyt yhä suurempi määrä ihmisiä pääsee nauttimaan Paramount+:n tarjoamista leffoista ja sarjoista, Viacomin Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl kertoo.

Tänä vuonna palveluun on tulossa useita eksklusiivisia ensi-iltasarjoja, kuten No Activity, Yellowstone ja The Twilight Zone. Toukokuussa palvelussa nähdään MTV-kanavan realityklassikko The Hillsin odotettu uusi kausi New Beginnings. Muita tulevia ensi-iltoja ovat muun muassa The First Lady, The reboot of Dexter, Halo, The Man Who Fell To Earth ja American Rust. Kesäkuussa palveluun tulevat kaikki Frasier-sarjan tuotantokaudet. Lapsille palvelu tarjoaa Nickelodeon Animation Studion sarjoja, kuten Paavon lapsuusvuodet, Ryhmä Hau ja Trouble.