Ladattu ase vaginassa vankilaan – naiselle 10 vuoden vankeustuomio

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaikka pidätetyille pyritään tekemään läpikotainen ruumiintarkastus, onnistutaan selleihin toisinaan kuljettamaan kiellettyjä esineitä. Eräs yhdysvaltalainen nainen jäi lopulta kiinni kuljetettuaan aseen selliin sukupuolielimessä.

Amy Wilhite pidätettiin Missourin osavaltiossa huumausaine- ja aserikoksista syytettynä. Hänen hallustaan ei ruumiintarkastuksissa löydetty mitään epäilyttävää. 39-vuotias nainen oli kuitenkin piilotellut vaginansa sisällä viidellä luodilla ladattua pienikokoista 22 kaliiperin revolveria.

Wilhite jäi kiinni ampuma-aseen salakuljettamisesta vasta 17 vuorokautta pidättämisen jälkeen vartijoiden löydettyä sen hänelle kuuluvien esineiden joukosta. The Smoking Gun -sivuston mukaan nainen myönsi myöhemmin oikeudessa syyllisyytensä, mutta väitti vain säilyttäneen asetta toiselle vangille. Hän sai aseen salakuljettamisesta 10 vuoden vankeustuomion aikaisempien tuomioiden päälle.