Mitä ihmettä? Kim Kardashian teki muodonmuutoksen – häntä ei ole enää tunnistaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on alkanut kosmetiikkatuotteidensa lisäksi suunnittelemaan myös vaatteita, joiden mallina tähti toimii useimmiten itse. Nyt tähti esitteli uusia kuvauksia varten luotua tyyliä, josta häntä ei enää tunnista samaksi naiseksi.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-tarinassaan videon, jossa hän näytti miten hänen kulmakarvansa vaalennettiin tietynlaista kuvaustyyliä varten. Seuraavassa videossa kulmakarvat olivat blondit ja kolmannessa videossa myös 40-vuotiaan kaunottaren hiuksetkin olivat vaaleat. Nainen onnistuttiin saamaan tyylimuutoksen avulla niin eri näköiseksi, että hän olisi luultavasti onnistunut blondina huijaamaan paparazzejakin.

Kim Kardashian on useamman kerran muuttanut tyyliään ammattilaisten avulla hyvin dramaattisilla tavoilla käyttäen muun muassa laadukkaita peruukkeja apunaan. Tässäkään tapauksessa naisen omia hiuksia ei värjätty, koska tähti paljasti jo seuraavassa kuvassa palanneensa tummiin hiuksiinsa takaisin.

Kim Kardashian, Instagram