Justin Bieber toi vanhan hiustyylinsä takaisin – otti rastat kritiikistä välittämättä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber on viime aikoina keskittynyt ajan viettämiseen vaimonsa Haileyn kanssa ja uuden musiikin luomiseen. Tähti julkaisikin taannoin Justice-nimisen albumin, joka toi miehelle muun muassa Grammy-ehdokkuuden.

Justin Bieber päätti nyt verestellä vanhoja muistoja ja ottaa takaisin hiustyylin, joka hänellä nähtiin viisi vuotta sitten. Bieber on ottanut uudelleen hiuksiinsa rastat, joiden vuoksi tähti sai aikoinaan hyvin paljon kritiikkiä. Miestä syytettiin kulttuurillisesta omimisesta, mutta se ei kuitenkaan estänyt popparia tekemästä samaa uudelleen.

27-vuotias Justin Bieber on esitellyt uutta hiustyyliään jo muutaman kuvan verran omalla Instagram-kanavallaan. Tähti ei näytä ottavan itseään liian vakavasti vaan on halunnut uuden hiustyylinsä avulla vain korostaa omaa rentoa lomatyyliään.