Poliisit hälytettiin ravintolaan koronarajoituksia rikkoneen asiakkaan vuoksi – olikin mallinukke

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useissa maissa on edelleen voimassa tiukkojakin koronarajoituksia, jotka koskevat esimerkiksi ravintoloissa asiointia. Toisinaan niiden valvominen johtaa myös koomisiin tilanteisiin, kuten taannoin tapahtui Kanadan Nova Scotiassa.

Poliisit vierailivat Halifaxissa sjaitsevassa Ardmore Tea Roomissa torstai-aamuna saatuaan hälytyksen sisällä asioineesta henkilöstä. Paikallisten rajoitusten mukaan ravintoloiden sisällä ruokailu ei ole sallittua. Paikan päällä poliisia odotti kuitenkin yllätys.

Ravintolan omistava Mike Cormier totesi viranomaisille sisällä istuneen asiakkaan olevan todellisuudessa vain mallinukke. Nuken tarkoituksena on auttaa etäisyyksien pitämisessä ravintolassa. Global News -lehden mukaan poliisit totesivat ettei koronarajoituksia oltu rikottu, ja poistuivat paikalta.