Tankkaamassa ollut yritettiin ryöstää – nerokas vastaisku tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla joukko ryöstäjiä saa oppia, miksi kohteeksi ei olisi kannattanut ottaa tankkaamassa ollutta henkilöä. Ryöstäjät joutuvat pakenemaan paikalta yltä päältä bensiinin peitossa.

Chilessä tapahtunut ryöstöyritys ikuistui Redditissä levinneeksi videoksi valvontakameran ansiosta. Videon alussa nähdään mies, joka tankkaa valkoista autoaan kaikessa rauhassa huoltoasemalla. Yhtäkkiä viereen kurvaa valkoinen pakettiauto.

Pakettiautosta hypää ulos joukko henkilöitä, jotka piirittävät tankkaajan selkeästi pahoin aikein. Tankkaaja kuitenkin puolustaa itseään suihkuttamalla nopeasti polttoainetta letkusta ryöstäjien päälle. Lopulta heidät nähdään pakenemassa paikalta tyhjin käsin.