Kananugetti myytiin 80 000 eurolla – koska muistuttaa Among Us -pelihahmoa

Digi Pelit Ruoka · Tim Isokivi

Hampurilaisravintoloiden kananugetit ovat harvemmin hinnalla pilattuja, mutta nyt Yhdysvalloissa sellaisesta on maksettu hurja summa. McDonald’s-ravintolan kananugetin hinta kohosi lähes sataan tuhanteen dollariin suositusta pelistä muistuttavan ulkomuodon vuoksi.

Ebay-verkkohuutokauppaan ilmestyi toukokuun lopussa myyntiin kananugetti, joka näyttää hieman Among Us -pelin avaruuspukuisilta hahmoilta. Nugetin lähtöhinta oli alle dollarin. Ilmoituksen levittyä viraalina alkoi hurja tarjouskilpailu, jonka myötä nugetista tarjottiin nopeasti jo tuhansia dollareita.

Kananugetin myyntihinnaksi kohosi 184 tarjouksen jälkeen 99 997 dollaria, eli yli 82 000 euroa. Among Us -pelistä muistuttavan ulkomuodon lisäksi nugetin suosioon epäillään The Verge -sivuston mukaan liittyvän se, että nugetti myytiin alun perin osana McDonald’sin BTS-poikabändin nimikkoateriaa.