Jason Momoa ei häpeile pukeutua vaaleanpunaiseen: ”En välitä lainkaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones ja Aquaman-tähti on totuttu näkemään kovaotteisissa toimintarooleissa. Siviilissä tähti ei kuitenkaan välttele pukeutumasta tyylillä, jota jotkut tahot saattaisivat pitää epämaskuliinisena. Hänen päällään nähdään usein esimerkiksi pinkin värisiä vaatteita.

– Vaaleanpunainen on vain kaunis väri. Ja olen aika varma maskuliinisuuteni kanssa. Minä en välitä p*skaakaan siitä, mitä kukaan ajattelee, Jason Momoa julistaa InStyle-lehden tuoreessa haastattelussa.

Jason Momoa nähdään vaaleanpunaisissa ja pastellisävyisissä Dolve & Gabbanan, Tom Fordin ja Marrakshi Lifen asusteissa myös lehden tuoreissa kuvissa. Havaijilaissyntyinen mutta Iowan osavaltiossa varttunut tähti kertoo poikenneensa aina valtavirrasta, minkä ansiosta hän joutui usein hakatuksi lapsena. Tähden mukaan meissä kaikissa on kuitenkin sekä feminiininen että maskuliininen puoli, ja hän kehottaa omaksumaan niistä molemmat avosylin.