The Weeknd HBO-sarjan tähdeksi – tästä odotetaan suurta hittiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä The Weeknd on noussut muutamien vuosien aikana R&B-musiikin suurien tähtien joukkoon. Nyt artisti on laajentamassa repertuaariaan myös television pariin.

The Weeknd tulee näyttelemään ja toimimaan käsikirjoittajana HBO:n The Idol -sarjassa. Variety-lehden mukaan sarjassa seurataan naispuolista poptähteä, joka rakastuu salaista kulttia johtavaan yökerhon omistajaan. The Idolia mukana tuottamassa on Sam Levinson, joka tunnetaan HBO:n kohua herättäneen nuorisodraama Euphorian luojana.

Kyseessä ei tule olemaan ensimmäinen kerta, kun The Weeknd kokeilee siipiään näyttelijänä. Hän näytteli itseään Netflix-elokuvassa Hiomattomat timantit, eli Uncut Gems. Lisäksi viime vuonna tuoreimman After Hours -albuminsa julkaissut tähti oli mukana käsikirjoittamassa ja ääninäyttelemässä American Dad -animaatiosarjan A Starboy is Born -jaksoa.