Tälläisiä unia parisuhteessa olevat näkevät – 9 yleisintä aihetta ja niiden merkitykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset näkevät nukkuessaan unia, joista he yleensä pystyvät muistamaan vain murto-osan herättyään. Toisinaan unet voivat olla niin häiritseviä, että niiden merkitystä jää pohtimaan pidemmäksikin aikaa. Usein unien tarkoitus on kuitenkin aivan toinen kuin se mitä unissa todella tapahtuu.

Daily Mail -sivusto kertoi suuresta unikyselystä, jossa selvitettiin millaisia unia parisuhteessa olevat ihmiset näkevät. Uniasiantuntijat kertoivat myös mitä yhdeksän yleisintä unen aihetta tarkoittavat.

1. Kumppani pettää entisen puolisonsa kanssa. Tälläinen uni viestii yleensä nukkujan omasta huonosta itsetunnosta tai hylätyksi tulemisen pelosta.

2. Kumppani jättää sinut. Tämä uni nähdään yleensä siinä vaiheessa kun suhteessa tapahtuu jotakin jännittävää, joka on viemässä sen uudelle tasolle.

3. Odotat lasta kumppanisi kanssa. Uni voi liittyä uusien ideoiden syntymiseen ja luovan kauden alkamiseen elämässä.

4. Riiteleminen. Uneksija on luultavasi patonut tunteitaan, jotka hänen tulisi kertoa kumppanilleen suoraan.

5. Seksin harrastaminen oman kumppanin kanssa. Tämä uni voi kertoa siitä, että haluaisit jakaa kumppanillesi omia seksuaalisia fantasioitasi, joita et ole vielä kertonut.

6. Kumppani kuolee. Uni viestii parisuhteen menettämisen pelosta.

7. Kumppanin pettäminen hänen ystävänsä kanssa. Uneksijalla on luultavasti huono omatunto siitä, että hän ei ole antanut tarpeeksi huomiota omalle puolisolleen.

8. Häät. Tämä uni kertoo syvemmän yhteyden löytymisestä oman kumppanin kanssa ja yhteisen elämän suunnittelemisesta.

9. Kumppanisi yrittää tappaa sinut. Uni viestii todellisista peloista, joita yrität elämässäsi välttää.