Rauma Blues -festivaali täyttää 35 vuotta – klubitunnelmaa Vanhan Rauman ja kanalinrannan miljöössä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rauma Blues juhlitaan tänä vuonna torstaista 12.8. lauantaihin 14.8. Tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran 35 vuotta sitten. Pääkonsertti on lauantaina, mutta sitä ennen musiikin ystävät saavat nauttia klubitunnelmasta.

Blues on lähes kaiken nykymusiikin perustana. Se on synnyttänyt R’n’B:n sekä rockin. Jazz ja bluegrass syntyivät niin ikään bluesin myötävaikutteesta. Nyt tyylilajia pääsee nauttimaan Raumalla kokonaisen tapahtuman verran.

Festivaali huipentuu lauantaiseen pääkonserttiin Rauman ydinkeskustassa, kaupungintalon sisäpihalla ulkoilmakonserttina. Tapahtumassa esiintyvät Dave Lindholm Lights, Heikki Silvennoinen Band, Charlotta Curves & Helge Tallqvist Band sekä Pepe Ahlqvist with Tomi Leino Trio. Kaupungissa järjestetään klubeja ennen päätöskonserttia.