Vanessa Hudgens tyrmäävänä uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Viime aikoina hän on muistellut aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa Vanessa poseeraa muun muassa uima-altaalla esittelemässä todella upeaa rantakuntoaan aurinkoisessa kelissä. Otoksellaan hän toivottaa seuraajilleen hyvää viikonloppua. Toisessa kuvassa Vanessa poseeraa ystäviensä kanssa uima-altaassa.

Taannoin Hudgens oli mukana luksushotellin avajaisissa. Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.