Muistatko vielä Rosson raastepöydän? Nyt se tekee kaikesta huolimatta paluun

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kaikki 90-luvun ravintola-asiakkaat muistavat Rosson tarjoilijoiden lausahduksen: ”Voitte aloittaa raastepöydästä”. Rosson raastepöytä on legendaarinen, ja nyt se tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen.

– Raastepöytä korvattiin vuonna 2014 italialaishenkisellä alkupalapöydällä. Raastepöytä ei koskaan unohtunut, vaan sen perään on kyselty jatkuvasti. Asiakkaiden toiveisiin on nyt vastattu, ja syyskuun 22. päivä alkaen voi aterian Rossossa aloittaa jälleen raikkaan raastepöydän antimilla, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta tiedotetaan.

Jatkossa pöydästä tulee löytymään sesongin mukaan vaihtuva raaste, jolla tuodaan ateriointiin värikästä vaihtelua. Raasteiden lisäksi pöydässä on aina myös suolapähkinöitä, pisaratomaatteja ja kurkkuja sekä legendaarisia säilykepaprikasuikaleita. Lounaisaikaan on tarjolla lisäksi tuoretta leipää.