Lumihangesta löytyneestä GoPro-kamerasta yllätys – karhu oli kuvannut selfievideon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen metsästäjä Dylan Schilt löysi taannoin Wyomingin osavaltion erämaasta GoPro-kameran. Hänen yllätyksekseen kamera toimi edelleen. Vielä suurempi yllätys paljastui metsästäjän katsellessa sen taltioimaa videota.

Videolta kävi ilmi, ettei Schilt ollut ensimmäinen kameran löytäjä. Sitä oli nimittäin käynyt tutkimassa utelias karhu, joka oli onnistunut laittamaan kameran päälle. Karhu päätyi kuvaamaan itsestään useita minuutteja kestäneen selfievideon.

Schiltin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla nähdään, kuinka karhu yrittää esimerkiksi pureskella kameraa. Metsästäjä kuvailee kameraa ja sen muistista paljastunutta videota hämmästyttävimmäksi asiaksi, jonka hän on ikinä löytänyt.