Bam Margera sekoili ja pidätettiin – poliisi toimitti vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin useaan otteeseen vieraillut Jackass-tähti Bam Margera on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa päihdeongelmien vuoksi. Nyt hänet on toimitettu päihdehoitoon poliisin toimesta Floridassa.

Poliisin kerrotaan saaneen sunnuntaina hälytyksen St. Petersburgin Don CeSar Resort Hotelista. Hälytyksen kerrotaan koskeneen poissa tolaltaan ollutta henkilöä. Paikalle saapuneita poliiseja oli ohjeistettu toimittamaan Margera oikeuden päätöksellä päihdekuntoutukseen.

TMZ-sivuston mukaan poliisi ei pidättänyt Margeraa, eikä häntä kohtaan olla nostamassa syytteitä. Tähti oli taannoin otsikoissa myös hänen vaimonsa Nicole Boydin haettua oikeusteitse pariskunnan kolmivuotiaan Phoenix Wolf -pojan huoltajuutta. Boyd ei kuitenkaan hakenut avioeroa.