Meikki kohotti pahasti palaneen itsetunnon: ”Näytän nyt vahvalta naiselta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Georgiassa asuvan Tonya Meisenbachin elämä muuttui radikaalisti joulukuussa 2018. Nainen istui nuotion ääressä, kun tuli tarttui häneen. Naisen ylävartalo kärsi pahoin ja 35 prosenttia ihosta paloi. Nyt Tonya on oppinut arvostamaan paloarpiaan.

– Olen ylpeä arvistani. Ne osoittavat, että olen käynyt läpi taistelun ja voittanut, kaksi kuukautta koomassa palon jälkeen ollut Tonya kertoo.

Nyt nainen julkaisee materiaalia sosiaaliseen mediaan. Hän korjaa ulkonäköään meikillä, ja vaikka tietääkin sen olevan ainoastaan ylimääräinen kerros iholla, antaa maskeeraus runsaasti voimaa ja kohottaa itsetuntoa. Hänelle on tehty 18 leikkausta, mutta lisää on vielä tulossa koronaviruspandemian jälkeen.