ProPromotion ryhtyi välittämään puhujia – mukana myös Sami Kuronen ja Jaakko Loikkanen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdealan viestintä, tuotanto ja manageriyhtiö ProPromotion laajentaa nyt palvelutarjontaansa puhujavälitykseen. Yrityksen edustuksessa on laaja joukko kiinnostavia puhujia, jotka tarjoavat laajalla skaalalla eri asiantuntijasisältöjä kaiken kokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Yhtiön puhujalistalla on ammattilaisia monilta elämän osa-alueilta mediavalmennuksesta ruoanlaittoon ja myyntityöstä hyvinvointiin.

Puhujalistalla ovat mukana esimerkiksi toimittaja Jaakko Loikkanen, kirjailija ja seksuaalikasvattaja Nina Honkanen, jääkiekkovalmentaja Karri Kivi, mentaalivalmentaja Minna Marsh, media- ja someasiantuntija Jocka Träskbäck, hengitys- ja hyvinvointivalmentaja Timo Lampén, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Pirjo Suhonen sekä sosiaalista ruoanlaittoa yleisölle tarjoavat veljekset Sami ja Pasi Kuronen.

– Hienoa päästä mukaan ProPromotionin uuteen esiintyjätiimiin. Minulle henkilökohtaisesti on merkityksellisintä, että yleisössäni kaikki hyötyisivät juuri siitä, mitä minulla annettavaa, ja olisi kunnia-asia päästä puhumaan yleisölle pitkän tapahtuma-alan sulun jälkeen. Olemme maailmassa muita, emme itseä varten. Erilaiset poikkeusajat ja -tilat vain vahvistavat tuon olemassaolon motiivin, Minna Marsh kommentoi.

Uutisankkurina tunnettu Jaakko Loikkanen on mediaesiintymisen ammattilainen ja jakaa kokemuksiaan mediasta ja esiintymisestä mielellään eri yleisöille.

– Liityn mielelläni ProPromotionin puhujajoukkoon. Ydinosaamistani on olennaisimpien asioiden tunnistaminen ja niiden kertominen toisille ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Jaan myös mielelläni omia kokemuksiani mediasta, esiintymisestä sekä esiintymisjännityksen käsittelystä, Jaakko Loikkanen kertoo.

Puhujamanageriksi on nimitetty pitkän viestintäalan uran muun muassa Nokian, Glastonin, Kauppi Sports Centerin, Tampereen Sähkölaitoksen ja Technopoliksen palveluksessa tehnyt Saara Sulander. Saaran vastuualueella on puhujien ja sisältöjen sparraus yhdessä asiakkaan kanssa sekä puhujavälitys.

– Tuskin maltan odottaa, että pääsemme tuomaan yrityksille tapahtumiin ja tilaisuuksiin näitä omien alojensa huippuosaajia. Tapahtumat ja tilaisuudet ovat tervetulleita pitkähkön tauon jälkeen ja pääsen tekemään sitä itselleni intohimoisinta hommaa. Toivottavasti jutellaan ja nähdään jo pian tämän merkeissä, Saara kommentoi.