Demi Rose sykähdytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa lähes 18 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa edelleen. Kuvista voi päätellä miksi.

Välimereltä Hollywoodiin äskettäin paluun tehnyt kurvikas kaunotar esittelee nyt melko paljastavaa muotia rannalla, jossa hän käyskentelee valkoisessa uimapuvussa. Sen alaosa ei peitä pakaroitaan kovinkaan paljon.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.