Jennifer Aniston suree Frendit-tähden kuolemaa: ”Ei olisi ollut sama”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Frendit-televisiosarjasta tuttu näyttelijä James Michael Tyler on kuollut. Central Perk -kahvilan omistaja Guntheria sarjassa näytellyt tähti oli menehtyessään 59-vuotias. James Michael Tyler kuoli syöpään kotonaan Los Angelesissa.

Tylerin poismeno on koskettanut kovasti näyttelijäpiirejä, ja erityisesti Frendit-sarjan tähtiä ja tuotantotiimiä. Nyt myös sarjasta maailmanmaineeseen noussut Jennifer Aniston on esittänyt surunvalittelunsa ja muistellut entistä työtoveriaan sosiaalisessa mediassa.

– Frendit-sarja ei olisi ollut sama ilman sinua. Kiitos nauruista, joita toit koko sarjalle ja meidän jokaisen elämään. Sinua tullaan kaipaamaan, Jennifer Aniston kirjoitti.

James Michael Tyler näytteli Jennifer Anistonin esittämään Racheliin ihastunutta kahvilanpitäjää yhteensä lähes 150 Frendit-sarjan jaksossa. Hänen oli alun perin määrä olla pelkkä avustaja, mutta sarjan luojien mukaan Tylerin ainutlaatuinen energia kiinnitti tuottajien huomion ja he päättivät suurentaa hänen rooliaan. Frendien lisäksi Tyler nähtiin muun muassa sarjoissa Sabrina, teininoita, Tuho-osasto ja Amerikan frendi.