Snoop Dogg paljasti suru-uutisen – hiphop-tähden äiti kuoli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulta saakka julkisuudessa ollut hiphopin supertähti Snoop Dogg on paljastanut suru-uutisen perheeseensä liittyen. 50-vuotiaan räppärin äiti Beverly Tate on kuollut.

Snoop Dogg jakoi Instagram-tilillään koskettavan kuvan, jossa hän poseeraa äitinsä kanssa. Kuvatekstissä tähti kiitteli äitiä olemassaolostaan. Myöhemmin räppäri jakoi toisen kuvan, jossa Beverly-äiti pitelee kukkakimppua.

– Kiitos Jumala siitä, että annoit minulle enkelin äidiksi. Kunnes tapaamme jälleen, Snoop kirjoitti.

70-vuotiaana menehtyneen Beverly Taten kuolinsyy ei ole tiedossa. Snoop Dogg paljasti kesäkuussa vierailleensa perheineen katsomassa äitiään sairaalassa. CNN-uutissivuston mukaan hän kertoi heinäkuussa äitinsä olleen edelleen sairaana.