Eksynyt retkeilijä ei vastannut etsijöiden puheluihin – koska tulivat tuntemattomasta numerosta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni saattaa jättää vastaamatta tuntemattomista numeroista peräisin oleviin puheluihin esimerkiksi huijaussoittojen pelossa. Tuntemattomillekin numeroille kannattaa kuitenkin joskus vastata, kuten eräs retkeilijä sai taannoin huomata Yhdysvaltojen Coloradossa.

Nimeämätön patikoija oli ilmoitettu kadonneeksi, sillä hän ei palannut lokakuussa 18. lokakuuta retkeltään Mount Elbertistä. Paikallinen etsintä- ja pelastuspartio yritti soittaa henkilöllle, mutta puheluihin ei vastattu. Retkeilijää ei löydetty myöskään etsinnöissä.

Retkeilijä palasi yllättäen autolleen oltuaan kadoksissa noin 24 tunnin ajan. Kadonnut ei tiennyt, että häntä oli jo ehditty etsimään alueelta. Hän kertoi jättäneensä vastaamatta puheluihin, sillä ne olivat tulleet tuntemattomasta numerosta.

CNN-uutissivuston mukaan patikoija oli eksynyt reitiltään illan hämärtyyessä ja harhaillut koko yön pimeässä. Hänen täytyi tarkastaa seuraavana päivänä usean vaellusreitin alkupisteet löytääkseen lopulta sen, johon hän oli parkkeerannut autonsa.