Kanye Westin väitetty tyttöystävä heruttelee peilin edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehdistölle on tihkunut jo tovin ajan tietoa 44-vuotiaan räppäri Kanye Westin tapailevan 22-vuotiasta mallia, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko on nyt esiintynyt ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Kanyen ja Vinetrian kerrotaan tapailleen jo jonkin aikaa.

Kansainvälisen mediakohun keskiöön joutunut Vinetria nähdään nyt poseeraamassa tiukassa ja antavassa topissa peilin edessä. Herutuskuva on saanut runsaasti huomiota myös siksi, että pari päivää sitten Kanye pudotti uutispommin ja kertoi, etteivät hän ja Kim Kardashian olekaan eronneet. Väitettä on sittemmin epäilty.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian on puolestaan yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat helmikuussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye West sanoi vasta äskettäin, että haluaisi olla edelleen yhdessä Kimin kanssa.