Weekend Festival muuttaa – päätähdiksi Post Malone ja David Guetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten artistien keikkoja. Lavalla nähdään tämän hetken maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Post Malone ja kaksi kertaa vuoden DJ-tähdeksi valittu David Guetta. Samalla tapahtuma muuttuu kolmepäiväiseksi ja muuttaa, sillä se järjestetään ensi kesänä Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa.

Weekend Festival 2016, Kuva: Henri Juvonen
Weekend Festival 2017, Kuva: Henri Juvonen
Weekend Festival 2016, Antti Tuisku, Kuva: Henri Juvonen

Post Malone on tällä hetkellä Spotifyn kuunnelluimpia artisteja globaalisti. Hänen tuotannollaan on yli 70 miljardia striimiä. David Guetta taas on uransa aikana myynyt yli 50 miljoonaa levyä, ja hänen kappaleitaan striimataan yli kolme miljardia kertaa vuodessa. Guetta tanssitti Weekend Festivalin juhlakansaa jo festivaalin ensimmäisenä vuonna 2012, ja nyt hän tekee paluun 10 vuotta täyttävän tapahtuman juhlavuoden kunniaksi.

– Teemme täysin uudenlaista Weekend Festivalia. Artistikattauksemme ei ole enää pelkästään elektronista musiikkia edustava, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti eri genrejen kovimpien artistien esiintymisiä festivaalissa. Weekend Festivalin tapahtuma-alue Kantolassa tulee olemaan pinta-alaltaan Suomen suurimpia ja se mahdollistaa sen, että pystymme tuomaan festivaalille kansainvälistä suosiota nauttivia kärkiartisteja, kertoo Weekend Festivalin Festival Director Martin Mustonen.

Weekend Festivalin muita tuoreita artistikiinnityksiä ovat muun muassa Tove Lo, Nina Kraviz, Boy Pablo, JVG, Sanni, Cledos, Yeboyah ja Pyhimys. Kaiken kaikkiaan artisteja tullaan näkemään 10. juhlavuottaan viettävässä tapahtumassa yli 80. Weekend Festival järjestetään 1.-3. heinäkuuta 2022.