Kanye West aneli vaimoaan takaisin – Kim Kardashian haki heti lopullista eroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashian toimitti alkuvuodesta avioeropaperit oikeuteen ja haki eroa räppäri Kanye Westista. Nainen on jatkanut eloaan eteenpäin ja löytänyt jo uuden rakkauden koomikko Pete Davidsonista. Kanye West ei ole tähän tyytyväinen.

Hän on moneen otteeseen sanonut, että Kim Kardashianin tulisi ottaa hänet takaisin. West on myös väittänyt, että ei ole nähnyt pariskunnan virallisia eropapereita. Viimeksi hän sanoi asiasta ääneen Free Larry Hoover Benefit -konsertissa torstaina.

– Sinun tarvitsee juosta takaisin luokseni, tarkemmin sanottuna tarkoitan Kimberlyä, Ye sanoi ja eitti sen jälkeen kappaleen Runaway TMZ uutisoi.

Kim Kardashian järjesti seuraavana päivänä asiakirjat siten, että ero astuisi lopullisesti voimaan. Pariskunta sopisi erikseen heidän neljän lapsensa huoltajuudesta ja omaisuudesta. He olivat seitsemän vuotta naimisissa.