Pussycat Dollin vartalo hipoo täydellistä – kuvattiin rannalla Arabiemiraateissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Koronakriisi pilasi suunnitelmat yhtyeen paluusta, mutta Nicole tarjoaa edelleen upeita kuvia itsestään.

Nyt ikäisekseen täydellisesti säilynyt popkaunotar on suunnannut lomailemaan Arabiemiraatteihin, jossa hän poseeraa miesystävänsä kanssa rannalla. Täydellisen biksuvartalon kurvitar ei takuulla jätä tälläkään kertaa seuraajiaan kylmäksi.

43-vuotias Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.