Kanye West osti talon vastapäätä Kim Kardashiania – maksoi ylihintaa saadakseen kiinteistön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashian ja räppäri Kanye West erosivat alkuvuodesta. Kim Kardashian on siirtänyt pariskunnan talon Los Angelesin Hidden Hills -alueelta omiin nimiinsä. Nyt perheen kotia vastapäätä sijaitseva kiinteistö on tullut myyntiin. Kanye West osti talon.

Kanye West maksoi talosta 4,5 miljoonaa dollaria, mikä on 421.000 dollaria enemmän kuin talon pyyntihinta oli. Tarjouksella räppäri varmisti, että saa kiinteistön ex-vaimoaan ja lapsiaan vastapäätä. Talo vaatii laajan peruskorjauksen ja remontoinnin nykyaikaan. Se on yksikerroksinen ja viiden makuuhuoneen omakotitalo, New York Post uutisoi.

Kanye West osti kiinteistön sen alkuperäisiltä omistajilta, jotka rakennuttivat talon vuonna 1967 ja ovat asuneet siinä siitä lähtien. Se sijaitsee aivan tien toisella puolella Kim Kardashianista. Kanye West on ilmaissut halukkuutensa jatkaa parisuhdetta ja perhe-elämää Kim Kardashianin ja heidän neljän lapsensa kanssa.