Kardashian julkaisi upeat lomakuvat – tältä lekottelu näytti vuonna 2005

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian seurustelee nykyään Blink-182 -yhtyeen rumpalina tunnetun Travis Barkerin kanssa. Maailmankuulu rumpali on herättänyt huomiota julkisuudessa myös miltei kirjaimellisesti päästä varpaisiin tatuoidun olemuksensa ansiosta. Äskettäin Kourtney esitteli miltä hän näyttäisi tatuoituna.

Vuodenvaihteessa Kardashianit elivat yllättävän hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa, mutta nyt Kourtney nähdään upeassa arkistokuvassa. Vuonna 2005 Meksikon Cabo San Lucasissa ikuistetuissa kuvissa hän poseeraa aurinko

Todellisuudessa Kardashian ei kuitenkaan ole vieraillut tautoijalla. Instagram-julkaisu oli nimittäin todellisuudessa taiteilija Cheyenne Randallin luoma kuvanmuokkaus. Randall on perinteisemmän taiteen lisäksi erikoistunut kuviin, joissa julkisuuden henkilöiden ihoille on muokattu runsain määrin tatuointeja.