Käytä marjat pakastimesta talven aikana – puolukat sopivat tähän täysjyväpuuroon

Myllyn Paras toi vuoden alussa kauppoihin Emännän Täysjyväkaurajauhon, joka valmistetaan kotimaisesta täysjyväkaurasta. Täysjyväkaurajauho sopii käytettäväksi niin suolaiseen kuin makeaan leivontaan sekä ruoanlaittoon.

------

Täysjyväkaurajauhosta ja kirpsakoista puolukoista syntyy maistuva puolukkapuuro. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä. Reseptistä riittää 3-4 henkilölle.

1 l vettä
200 g puolukoita
1/2 dl sokeria
Ripaus suolaa
2 dl täysjyväkaurajauhoja

Valmistusohje: Kiehauta vesi, puolukat, sokeri ja suola. Lisää kaurajauhot siivilän läpi vähitellen ja vispaa seosta samalla. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä.

Resepti: Myllyn Paras Oy