Räppäri Young Dolphin ampuja on pidätetty – murhaajaksi paljastui räppäri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Young Dolph kuoli ammuskelussa Tennesseen Memphisissä marraskuussa. Poliisi on nyt pidättänyt murhasta epäillyn. Pidätetty on 23-vuotias Justin Johnson, joka julkaisee musiikkia Straight Dropp. Hän ei ole kovinkaan menestynyt.

– Justin Johnson väitti ampuneen 36-vuotiaan räppärin Adolph Thornton Jr -nimisen räpartistin, joka tunnettiin myös nimellä Young Dolph, Memphisin leipomossa 17. marraskuuta, poliisit tiedottivat etsintäkuulutuksessa.

Johnson on nyt pidätetty murhasta epäiltynä. Hänestä tehtiin viime viikolla etsintäkuulutus ja luvattiin 15.000 dollarin pidätyspalkkio. Johnson oli aiemmin ilmoittanut antautuvansa poliisille, mutta päättikin julkaista sen sijaan uuden rap-musiikkivideon. Hän pilkkasi poliisien kyvyttömyyttä löytää häntä, BSO uutisoi.

Young Dolph oli ostamassa keksejä paikallisesta leipomosta, kun häntä kohti ammuttiin ohi ajaneesta autosta. Tähden vuonna 2020 ilmestynyt studioalbumi Rich Slave nousi Billboardin top 200 -listan sijalle viisi. Young Dolph oli saada surmansa jo vuonna 2017 Hollywoodissa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa.