Onnibus avaa uusia reittejä – Tampereelta Rukalle, Helsingistä Salon kautta Raumalle

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Linja-autoliikennöitsijä Onnibus avaa uusia reittejä. Jatkossa yhtiön busseja kulkee Tampereelta Rukalle ja Helsingistä etelärannikkoa pitkin Raumalle. Tampereelta Jyväskylän kautta Rukalle kulkeva viikottainen C9-SKI-vuoro avataan helmikuussa ennen hiihtolomia.

Lauantaisin ajettava yövuoro on perillä Rukalla aamupäivän aikana, ja paluuvuoro lähtee Tamperetta kohti lauantaisin puolenpäivän aikaan. Vuorolta on myös vaihtoyhtyeys Helsingistä Ylläksen kautta Leville ajavan C4-SKI -vuoron kyytiin. Uusi etelärannikon Onnibus FLEX -reitti kulkee puolestaan Helsingistä Salon Keskustan kautta Turkuun ja edelleen Naantaliin sekä Raumalle.

31. tammikuuta aloittavan linjan reitti ajetaan alkuun maanantaista perjantaihin kahdesti vuorokaudessa. Lisäksi viikonloppuisin ajetaan Naantaliin, Raisioon tai Raumalle päättyviä vuoroja. Helsingistä Raumalle kulkevalle F1-linjalle voi ottaa lisämaksusta lemmikin, polkupyörän ennakkovarauksella ja enemmän matkatavaraa, minkä lisäksi nuoremmatkin lapset voivat matkustaa huoltajan suostumuksella itsenäisesti. Maksua ei voi suorittaa bussissa käteisellä, ainostaan yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.