Kylpemistä vihaava mopsi tarjoaa omistajalle tukea hänen ollessa ammeessa – pitelee tassulla kädestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet muutkin koirat, vihaa Diego-niminen mopsi kylpyyn joutumista. Siksi sen onkin vaikeuksia ymmärtää, etteivät ihmiset eivät välttämättä suhtaudu ammeessa olemiseen samanlaisella kauhulla.

Diegon omistajan, Ralphi Munozin mukaan Diego huutaa kuin syötävä joutuessaan pesulle. Ralphi puolestaan rakastaa itse kylpemistä. Diego ei vaikuta ymmärtävän tätä, vaan tarjoaa ammeessa oleskelevalle omistajalleen tukea söpöllä tavalla.

Ralphin TikTokissa julkaisemalla videolla Diego tarjoaa tassunsa omistajalle, jotta hän voisi pidellä sitä kylvyn ajan. Mikäli Ralphi ei tartu tassuun, alkaa koira huutaa hädissään. Ralphi kertoo The Dodo -sivustolle Diegon olevan erittäin suojelevainen häntä kohtaan, mikä on arvatenkin hänen mielestään söpöä.

@raphiflowers On Duty Pug anyone? I don’t know why he does this he cries if I don’t hold his paw #fyp #foryou #BaseballSzn #pugsoftiktok #blackpug #fypシ ♬ Sarah – Alex G