Blac Chynan oikeusjuttu Kardashianeja vastaan jatkuu – neljä perheenjäsentä kuulusteltavaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjasta maailman maineeseen nousseet Kardashianit joutuvat todistamaan oikeudessa Blac Chynan operoimassa oikeustaistelussa. Blac Chyna on syyttänyt Kardashianeja hänen uransa tuhoamisesta ja siitä, että naisen tähdittämä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen.

Miljoonakorvauksia Kardashianeilta vaativa glamourmalli Blac Chyna on nyt saanut asianajajansa kanssa luvan Kardashianien kuulusteluun. Hän voi kuulustella Kim Kardashiania, Khloé Kardashiania, Kris Jenneriä ja Kylie Jenneriä. Chynan asianajaja Lynne Ciani kertoi Page Sixille olevansa onnellinen, että Kardashianit eivät ole lain yläpuolella.

Perhe on kiistänyt eliminoineensa Blac Chynan ja Rob Kardashianin televisiosarjan. Pitkä ja vaativa oikeustaistelu Kardashianien julkkisperhettä vastaan on ollut tekeillä vuosien ajan. Chynan mukaan hänen tähdittämänsä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen. Chynan mukaan Kylie Jennerin sarja vei hänen ohjemapaikkansa.