Jannika B on SuomiLoven uusi juontaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa SuomiLOVE-ohjelmassa yhdistyvät musiikki sekä ihmisten elämänmakuiset tarinat rakkaudesta ja ystävyydestä. Nyt Ylen esittämän ohjelman faneille on tarjoiltu yllätys, sillä tulevalla kaudella mukana on uusi juontaja.

SuomiLOVEn uutena juontajana toimii laulaja-lauluntekijä Jannika B. Hän tulee toimimaan sarjasta jo aikaisemmin tutun Mikko Kuustosen parina. Vaikka Jannika B tunnetaan parhaiten musiikistaan, on hän toiminut aikaisemmin myös esimerkiksi Idols-ohjelman tuomarina.

– SuomiLOVEn suorien lähetysten juontaminen tuntuu jännittävältä, mutta äärimmäisen mieluisalta haasteelta. Live on aina live – mitä vain voi tapahtua! Minulla on selkeästi masokistinen taipumus lähteä rytinällä pois omalta mukavuusalueeltani, jotta voin kokea ja oppia uutta, Jannika B kuvailee tiedotteessa.

Keväällä alkavalla SuomiLOVEn kahdeksannella kaudella nähdään ja kuullaan artisteja, kuten JVG, Erika Vikman, Anna Puu, Juha Tapio, Hassan Maikal, Tuomari Nurmio ja Samu Haber. Ohjelman uudet jaksot alkavat Yle TV1 -kanavalla ja Yle Areenassa 5. maaliskuuta.