Jessica Alves Lontoossa – kurvikkaana nahkapuvussa ja turkissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotimaassaan Brasiliassa usean kuukauden ajan viihtynyt Jessica Alves on matkustanut takaisin Iso-Britanniaan. Nainen on ottanut ensitöikseen ilon irti Lontoon pintaliitoelämästä. Hän on esitellyt kaunista ulkonäköään ja eheytynyttä sieluaan.

Jessica on järjestänyt muutaman valokuvaussession. Toisessa hän näyttäytyy Lontoon kadulla punaista nahkaa olevassa shortsipuvussa ja turkissa. Toisessa valokuvasarjassa hänellä on tyrmäävän upea mekko. Asu on koristeellisilla yksityiskohdilla kirjailtu ja terracottan värinen juhlapuku.

Jessica Alves on aloittanut viime aikoina kuntoilun. Hän on vieraillut kuntosalilla, mikä on oivaa vaihtelua kauneusleikkauksiin turvautumisen sjaan. Hän on julkaissut harjoittelustaan lukuisia videoita Instagramin tarinoihin.