Kohukaunotar Vinetria hankki yöasunsa aikuisviihdekaupasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehdistölle tihkui taannoin tietoja, joiden mukaan 44-vuotias räppäri Kanye West tapailisi 22-vuotiasta mallikaunotarta, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko nähtiin taannoin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Sittemmin Kanye kertoi, ettei ole edes eronnut Kim Kardashianista. Myös suhde Vinetriaan on kaikonnut taka-alalle.

Oli Vinetria suhteessa Kanye Westiin tai ei, saavutti hän nopeasti suuren määrän someseuraajia ja myös kansainvälinen media on siitä saakka seurannut hänen tekemisiään. Nyt näyttävä kohukaunotar poseeraa sosiaalisessa mediassa asussa, joka voisi hyvin olla hankittu aikuisille suunnatusta viihdekaupasta.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian on puolestaan yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat helmikuussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye West sanoi vasta äskettäin, että haluaisi olla edelleen yhdessä Kimin kanssa.