Kardashianit luottavat erikoisiin nimiin – Kylie Jennerin pojasta tuli Wolf

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmetiikkayrittäjä ja realitytähti Kylie Jenner on saanut toisen lapsensa räppäri Travis Scottin kanssa. Poika on saanut nimekseen Wolf, eli suomennettuna susi. Kardashianeilla on ollut tapana luottaa erikoisiin nimiin, jotka ovat olleet suosittuja etenkin hippiaatteen aikana sekä alkuperäiskansojen keskuudessa.

TMZ-lehden mukaan uuden tulokkaan koko nimi on Wolf Jacques Webster. Travis Scottin koko nimi on Jacques Bermon Webster II, joten pienokaisen toinen nimi tulee suoraan isältään. Kylie Jennerin ja Travis Scottin vanhempi lapsi on neljävuotias tytär nimeltään Stormi Webster.

Jenner on pitänyt hiljaiseloa raskauden ajan. Pariskunta erosi Stormin syntymän jälkeen, mutta palasi myöhemmin yhteen. Wolf sai merkityksellisen syntymäpäivän synnyttyään maailmaan 2. helmikuuta vuonna 2022. Yhdysvalloissa päivämäärä kirjoitetaan 2/2/22.