TV-kaunotar Amanda Holden julkaisi povikuvan – olikin todella herkullinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Tähti täytti hiljattain 50 vuotta.

Nyt julkkiskaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa suuren suosion saaneen biksukuvan, joka kuitenkin osoittautui seuraavissa kuvissa joksikin aivan muuksi. Kyseessä oli nimittäin herkullinen täytekakku, jonka valmisti Sebastian Wild Cakes.

Amanda Holden on ollut naimisissa Chris Hughesin kanssa 12 vuoden ajan ja heillä on yhdessä kaksi lasta, 15-vuotias tytär Alexa ja yhdeksänvuotias tytär Hollie. Nyt perhe on viettänyt yhteistä lomaa, jonka myötä myös äiti on poseerannut näyttävissä kuvissa. Amanda on kehunut heidän makuuhuoneen tapahtumiensa olevan hyvin vankalla pohjalla.