Tampereen Vanhaan kirkkoon avataan Huolikahvila – keskustelutukea huolestuneille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useat seurakunnat ja hengelliset yhteisöt eri puolilla maata tarjoavat apua maailman tapahtumista huolestuneille ihmisille. Tampereella apua tarjotaan erityisesti Vanhaan kirkkoon torstaina 3. maaliskuuta avattavassa Huolikahvilassa.

Vanhan kirkon Huolikahvila on avoinna kaikille, joiden sydäntä tämänhetkinen maailmantilanne painaa. Vanhan kirkon mukaan keskusteluapua tarjotaan esimerkiksi Ukrainan sodasta tai kaksi vuotta kestäneestä koronapandemiasta huolestuneille. Kahvilassa voi kuitenkin jutella kirkon työntekijän kanssa mistä tahansa aiheesta kahvikupin äärellä.

Huolikahvila on auki torstaisin kello 16-18. Maaliskuun alussa aukeava kahvila on avoinna toistaiseksi. Vanhassa kirkossa järjestetään myös Urainan sotaan liittyviä rukoushetkiä arkena ja lauantaina kello 17.