Kouvolan Lakritsin tempauksella Ukrainan perheille 120 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla miten Kouvolan Lakritsi järjesti tempauksen, jossa se ilmoitti lahjoittavansa verkkokauppansa loppuviikon tuotot Ukrainaan. Nyt kampanja on ohi ja se osoittautui menestykseksi. Kouvolan Lakritsin tempaus tuotti nimittäin yli 120 000 euroa ukrainalaisille perheille.

Kuten monessa suomalaisessa yrityksessä ja kotitaloudessa, myös Kouvolan Lakritsilla mietittiin viime viikolla, miten auttaa hädässä olevia ukrainalaisia. Makeisvalmistaja päätti lahjoittaa viiden päivän koko verkkokauppamyyntinsä hädässä oleville ukrainalaisille lapsille ja perheille Unicefin kautta. Sen seurauksena Ukrainaan lahjoitetaan yhteensä 126 004,14 euroa. Yksittäisiä tilauksia verkkokaupasta tehtiin kampanja-aikana 4 994 kappaletta.

– Olemme toki aina tienneet, että suomalaiset ovat hyviä tyyppejä, mutta tämä auttamishalu yllätti meidät silti täysin. Toivottavasti saimme houkuteltua mukaan myös sen ihmisen, joka ei välttämättä muuten olisi lähtenyt lahjoittamaan, pohtii Kouvolan Lakritsin toimitusjohtaja Timo Nisula.

– Kaikki tilaukset toimitetaan perille, mutta tilausten purkaminen ja postittaminen vie meiltä kuukauden päivät. Onneksi ihmiset suhtautuvat tähän ymmärtäväisesti. Pieni odottelu on sen väärti, sillä yhdessä asiakkaidemme kanssa saimme kerättyä merkittävän potin ukrainalaisille perheille, Nisula kiittelee.