Blac Chynan ja Kardashianien oikeudenkäynti lähestyy – myös lapset ovat sopassa mukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonakorvauksia Kardashianeilta vaativa glamourmalli Blac Chyna keskittyy parhaillaan tulevaan oikeudenkäyntiin. Nainen on edelleen tuohtunut siitä, että Kardashianit yrittivät tuhota hänen uransa ja unelmansa televisiotähtenä. Naisen mukaan hänen tähdittämänsä sarjan lopettaminen on vaikuttanut naiseen sekä hänen lapsiinsa sangen tuhoisasti.

Vuodesta 2017 käynnissä ollut oikeustaistelu Kardashianien julkkisperhettä vastaan saa viimein sinettinsä muutaman viikon kuluttua. Chynan mukaan realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen. Chyna väittää, että Kylie Jennerin sarja vei hänen ohjemapaikkansa.

– Kun ohjelmani hyllytettiin tammikuussa 2017, ei se vahingoittanut minua vain taloudellisesti ja emotionaalisesti, vaa se loukkasi myös kauniita lapsiani, Chyna kirjoitti Twitteriin.

Blac Chynan oikea nimi on Angela Renée White. Oikeudessa nähdään ainakin Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ja Kylie Jenner. Oikeudenkäynnin on määrä alkaa alle kahden viikon kuluttua.