Karmiva näky: Parsakaalipakkauksesta löytyi skorpioni

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ruokakauppojen tuotteista paljastuu toisinaan karmiviakin yllätyksiä. Erään australialaisen äidin järkytykseksi parsakaalipakkauksen sisälle oli livahtanut kutsumaton vieras skorpionin muodossa.

Uudessa Etelä-Walesissa asuva Chloe Mitchell kertoo appensa ostaneen parsakaalia Ulladullassa sijaitsevasta Aldi-liikkeestä. Tehdessään parsakaalista ruokaa hän huomasi outoa liikettä leikkuulaudalla. Kyseessä oli pienikokoinen skorpioni, joka oli Mitchellin mukaan peräsin parsakaalipakkauksesta.

Mitchell ja hänen aviomiehensä yrittivät ottaa skorpionia kiinni, mikä sai sen käyttäytymään aggressiivisesti. Lopulta naisen appi tappoi hämähäkkieläimen, jotta se ei aiheuttaisi vahinkoa paikalliselle ekosysteemille.

Mitchell avautui kutsumattomasta vieraasta Facebookin Aldi Moms -ryhmässä. Aldin edustaja kuvailee tapausta 7 News -uutissivustolle harvinaiseksi, ja kertoo parsakaalin olleen todennäköisesti peräisin maatilalta Australiasta.