Kouvola houkuttelee aktiivilomailijoita – luvassa kattavaa lajikirjoa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kotimaanmatkailun kenttä täydentyy ensi vuonna uudentyyppisellä resort-kokonaisuudella, kun Kouvolan Käyrälammen rantaan avautuu Tykkimäki Resort. Hankkeen rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja avajaisia päästään viettämään alkukesästä.

Tykkimäki Resortin alue muodostuu villoista, perhehuviloista, kokoustiloista, glampingistä sekä uudelle tasolle viedystä camping –alueesta. Alueelle rakentuu myös aktiviteettialue Padel -kenttineen sekä ympärivuotisesti avoinna oleva ravintola. Elämys- ja aktiviteettipalveluiden tuottamisesta on sovittu Lappeenrannan ja Savitaipaleen seudulla jo ennestään toimivan Saimaan Palju ja Lautta Oy:n kanssa.

Tykkimäki Resortin yhteyteen avattavaan aktiviteetti- ja vuokrauskeskukseen tulee vuokrattavia välineitä, jotka ovat niin Tykkimäki Resortin asiakkaiden kuin muidenkin Käyrälammen alueella aikaa viettävien käytettävissä.

– Valikoimassa on SUP-lautoja, kanootteja ja kajakkeja sekä polkupyöriä ja sähköpyöriä. Vuokravälineiden valikoimaa päivitetään kysynnän mukaan ja niissä on otettu huomioon myös perheen pienimmät ulkoilijat. Kaikki välineet ovat varattavissa sähköisen varauskanavan kautta, joten vuokraaminen käy helposti, kertoo Saimaan Paljun yrittäjä Teemu Virtanen.