Charly Jordan yläosattomissa – alaosassakin vain niukka roiskeläppä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly on poseerannut uima-altaalla erittäin niukassa asussa, jossa hän paistatteli auringossa yläosattomissa. Hänen alavartaloaan peitti erittäin niukka vaaleanpunainen biksujen alaosa, joka sekään ei ollut koolla suoranaisesti pilattu.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.