Miehellä on yksi vaimo ja 7 tyttöystävää: ”En aluksi muistanut kaikkien nimiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaismalli Arthur O. Urso on rakastavassa polysuhteessa vaimonsa Luanan ja heidän seitsemän tyttöystävän kanssa. Porukka on saanut runsaasti kielteistä arvostelua osakseen etenkin, kun he päättivät tehdä erikoisesta rakkauselämästään julkista. Arthur on ollut aiemmin huolissaan itsetunnostaan, mutta laihduttamisen jälkeen hän on ymmärtänyt kelpaavansa useammalle kuin yhdelle naiselle.

Osa tyttöystävistä on ollut salaa suhteessa, koska heidän vanhempansa eivät ole hyväksyneet polyamorista liittoa. He kuitenkin vakuuttavat olevan onnellisia ja saavansa jokainen yhtä paljon huomiota osakseen Arthurilta. He kehuvat poikaystäväänsä huomaavaiseksi ja älykkääksi.

Suhde ei ole pelkästään mieheen kohdistuva, vaan myös naiset ovat keskenään suhteessa ja rakastavat toisiaan. He ovat kuin yhtä suurta perhettä sukupuolirooleista välittämättä. Kukaan ei jää yksin ja aina on seuraa tarjolla. On kuitenkin luonnollista, että suhteessa on myös kateutta ja kilpailua siitä, kuka saa eniten huomiota osakseen.

– Haluaisin yhteensä 10 tyttöystävää, Arthur paljastaa.