Realitytähti ei saanut uutta oikeuskäsittelyä – edessä 18 vuoden vankeus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelmassa esiintynyt amerikkalainen Geoffrey Paschel tuomittiin 18 vuoden vankeusrangaistukseen ilman mahdollisuutta anoa ehdonalaista tai koevapautta. Hän sai rangaistuksen ex-kihlattunsa pahoinpitelystä.

Paschel yritti anoa uutta oikeudenkäyntiä ja tuomiota. Pyyntö on evätty. Tuomio tuli miehen pahoinpideltyä ja kidnapattua entisen kihlattunsa, Kristen Wilsonin. Tämä tapahtui vain muutama kuukausi ennen 90 Päivää morsiamena -sarjan kuvauksia vuonna 2019. Myös Geoffreyn entinen vaimo Allison Moon kertoi miehen pahoinpidelleen ja raiskanneen hänet.

Geoffrey Paschel nousi kuuluisuuteen 90 Päivää morsiamena -ohjelmasta, jossa hän rakastui venäläiseen Varya Malinaan. Ohjelman kuvausten aikana kuitenkin selvisi miehen salattu menneisyys ja hänet irtisanottiin sarjasta. Mediatietojen mukaan 44-vuotias realitytähti on astunut sittemmin avioon venäläissyntyisen Varya Malinan kanssa. Nainen asuu Yhdysvaltojen Tennesseen osavaltiossa Knoxvillen kaupungissa. Paschel sai taannoin siirron saman kaupungin vankeinhoitolaitokseen, jotta voi nähdä perhettään enemmän.